Logo Broers & Partners Management Adviesgroep

Broers' kwaliteit

Het "Extra" van de trainingen van Broers & Partners

Het is vaak moeilijk om aan te geven waarom het ene orkest wél in de gunst van het publiek staat en het andere niet. Het geheim van het succesvolle orkest bestaat uit een mengeling van factoren. Aandacht voor het detail, aandacht voor het concept dat aan de uitvoering ten grondslag ligt, maar bóvenal aandacht voor het uiteindelijke resultaat, dat bepaald wordt door het samenspel van de musici. Bij Broers & Partners is die aandacht de spil waar alles om draait.

Onze trainers en adviseurs verdiepen zich in uw organisatie. Van daaruit maken ze genuanceerde arrangementen, waarin iedereen zijn passende plaats krijgt toebedeeld. Met moderne hulpmiddelen en speciale technieken halen ze het beste uit uw medewerkers. Voortdurend met de allergrootste aandacht voor de wisselwerking tussen mens en organisatie. Met die visie bereikt Broers & Partners verbluffende en verrassende resultaten.

Klanttevredenheidsmetingen

Bij de door het onafhankelijke, in opleidingen gespecialiseerde bureau CEDEO uitgevoerde klanttevredenheidsmetingen, worden voor de trainingen van Broers & Partners hoge noten opgetekend.

Op de vijfpuntsnotenbalk scoort Broers & Partners o.a. voor de kwaliteit van de trainers 4.7 en voor de wijze van uitvoeren van de trainingen 4.4. De door de trainers op maat van de opdrachtgevers vervaardigde trainingen, de composities zo gezegd, ontvangen het predikaat van tevreden tot zeer tevreden 4.5. Een waar loflied zo te horen.

Het applaus van onze klanten is de uitdaging voor de toekomst!